Er wachten momenteel 0 honden en 1 kat op een nieuwe thuis.

Hulp en Donaties

Alle hulp is uiteraard steeds welkom. Hieronder vind u enkele maniere waarmee u ons kan bijstaan.

Partner programma

Sniffing Snouts kan commissie verdienen op alle Zooplus.nl verkopen die via onze website verlopen. U kan ons helpen door steeds de zooplus.nl website te bezoeken via de link onderaan onze website. De prijzen blijven uiteraard exact dezelfde, Sniffing Snouts krijgt een klein percentage op de winst van elke verkoop.
U kan ook via hier rechtstreeks de zooplus.nl website bezoeken:
http://www.zooplus.nl

Donaties

alle voedsel, koekjes, snoepjes,....
manden, dekentjes, benchen, kooien, rennen, hokken,...
leibanden, halsbanden,...
medicatie, ontvlooiing, ontworming,...
eetkommen, drinkbakken,...
speelgoed, krabpalen,...
kattenbakken,...

Alles voor hond en poes.

Ook lege inktpatronen en toners (groot en klein) en oude gsm's met nog werkend scherm zijn welkom.

Kleine hulp, grote nood.
Om meer dieren te kunnen helpen is alle steun welkom, hoe klein deze ook soms lijkt, voor is het een grote hulp.
Ons rekeningnummer is Iban BE11 7310 5150 4648 op naam van Sniffing Snouts VZW . 
Wij zijn ook van het principe, heeft een dier grote zware medicatie nodig van hoge prijzen, dit is voor ons geen probleem (wij slapen hen daarvoor niet in, neen zij verdienen het beste, het kostenplaatje nemen we er dan graag bij,om hen te helpen), wij kopen deze aan en geven hen dit omdat ieder levend wezen een goed leven moet hebben, zonder pijn. Of moet een dier een zware operatie ondergaan die enorm veel centen kost ook dat willen we hen geven. Dus ook daarvoor is alle hulp welkom.

 

Gastgezin  

Met de hulp van onze gastgezinnen kunnen we nog meer dieren tijdelijk opvangen. Indien u geïnteresseerd bent in het worden van een gastgezin gelieve ons te contacteren. Een gastgezin moet zelf niks uitgeven van budget. Een gastgezin vangt op krijgt van ons het eten en de nodige voorzieningen, het dier wordt door ons volledig op orde gezet. U moet het enkel met liefde en aandacht verzorgen. Ons updates geven en het die beoordelen. De mogelijke adoptiegezinnen ontvangen. En dan na enige tijd afscheid nemen van uw gasthondje, en dan hopelijk een nieuw gasthondje in ontvangst willen nemen. We zijn vooral op zoek naar mensen omgeving Het Waasland (omdat alle dierenarts bezoeken bij onze dierenarts moeten gebeuren). En het liefst in het bezit van een wagen. Zegt u ik wil dit proberen, contacteer ons, wij en de dieren zullen u heel dankbaar zijn. Een gastgezin moet eerst een vragenlijst invullen, zodat wij weten aan welke eisen het dier moet voldoen, alsook dat wij kunnen zien of het zou lukken. We doen dan ook eerst een bezoekje en brengen de eerste hond zelf. 
 

Verkooppagina 

Wenst u ons te steunen door een aankoop te doen, we hebben ook een facebookpagina waar we verschillende spullen verkopen nieuw en tweedehands onder andere veel boeken en schoonheidsproducten en speelgoed en nog veel andere mooie spullen. U kan steeds via deze groep een aankoop, doen en ons zo steunen 

Sniffing Snouts Sale https://www.facebook.com/groups/435761240176515/