Er wachten momenteel 0 honden en 1 kat op een nieuwe thuis.

Wat mensen soms met hun dieren doen.

Gisteren zijn deze 8 kleine schatjes gered van de dood. de eigenaar wou ze levend in een put steken.
Dit is dus het resultaat van de poezen niet steriel te maken, niet in te laten enten en vooral er niet naar te willen kijken.
Deze lieverdjes zijn enorm ziek. Hebben de niesziekte, hun ogen zitten dicht van de etter en we hopen dat er nog geen schadelijke vergroeiingen zijn.
We moeten dagelijks meerdere malen hun ogen opendoen, spoelen en proper maken. Dan druppelen. Ze krijgen antibiotica en een antivirus remmer.
Ze krijgen nog pap met de fles want er zijn er bij die nog niet groot genoeg zijn om zelfstandig te beginnen eten. En de anderen zijn we aan het aanleren van zelf te eten.
We hopen dat we ze er allen doorkrijgen, zonder vergroeiingen aan de ogen, maar vooral dat ze blijven leven.
Ik snap niet dat mensen zoiets durven of willen doen en dat ze hun dieren zo durven laten lopen. De moederpoezen gaan steriel gemaakt worden het zijn halfwilde poezen dus niet herplaatsbaar maar ze kunnen vrij blijven lopen dan en dan zonder de kans op verdere voortplanting.
Indien er mensen zijn die ons willen steunen het kan steeds via onze informatie pagina gevonden worden hoe dit mogelijk is. Ook als mensen financieel willen steunen kan dit steeds.
Alvast bedankt uit naam van alle dieren en uit onze naam.