Er wachten momenteel 0 honden en 0 katten op een nieuwe thuis.

Hondenwandeling georganiseerd door Wablaf

VOOR WIE GAAN WE WANDELEN?

Sniffing Snouts, een uniek opvangcentrum uit Sint-Niklaas voor katten en honden met samenwerkingen en opvanggezinnen doorheen het Waas-en Denderland. Om de organisatie te laten groeien, kwam er een extra opvanglocatie bij... Deze moet nu voorzien worden van omheiningen zodat de hondjes veilig kunnen rondrennen, kattenrennen, vloeren en noem maar op! Wablaf helpt vandaag enkel bij de opvolging van enkele geadopteerde hondjes maar we willen deze prachtige vzw nog een extra steuntje in de rug geven!

WAAR GAAN WE WANDELEN?

We maken een mooie wandeling van 10km in de Vlassenbroekse polder, gelegen in één van de meanders van de Schelde en met een grote verscheidenheid aan fauna en flora. We wandelen langs de schorren, over dijken langs de Schelde en door de polders van Vlassenbroek. Start en aankomst: St-Gertrudis Kerk te midden van Vlassenbroek (Baasrode).

PRAKTISCH

- Prijs voor deelname: 5€ per persoon (cash te betalen bij aanvang van de wandeling). Incl. verrassingszakje voor elke hond.

- Afspraak tussen 13h30 en 14u30 aan de St-Gertrudis kerk te Vlassenbroek (Baasrode, Dendermonde). Hier zal de wandeling ook eindigen.

- Alle deelnemende hondjes blijven aangelijnd gedurende de hele wandeling.

- Wees een wijs baasje en hou steeds voldoende afstand van andere hondjes, neem poepzakjes mee en water voor de hond.

- Bij zware regen of onweer wordt de wandeling verplaatst naar een latere datum.


https://www.facebook.com/events/1760854290850197/