Er wachten momenteel 6 honden en 17 katten op een nieuwe thuis.

Bruce

Beagle Mannelijk
Bruce is een uit huis plaatsing, dit wilt zeggen dat wij als tussenpartij zijn. De eigenaars beslissen samen met ons wie de beste match is. Telefonisch contact opnemen met ons heeft geen nut. Lees alle informatie van het dier goed door, en dan indien u interesse hebt, mailt u ons voor de vragenlijst te verkrijgen, deze moet u ingevuld terugmailen, en dan beginnen we de selecties, vanuit het oog voor het beste voor Bruce te vinden.

Bruce is een Beagle van 3 jaar, zindelijk, gecastreerd en is enorm sociaal met mensen. Bij andere honden kan hij in het begin wat aftastend zijn maar na een tijdje komt hij vanzelf los (Bruce is tegen niemand of niets agressief). Hij gaat heel graag wandelen en gehoorzaamd op zit, lig, poot, high-five en bench om te gaan slapen. Bruce is heel speels en wilt met iedereen spelen die hij ziet (mensen en honden/katten). Hij kan ook in de auto (ziet dan graag naar buiten).

Ik ben op zoek naar een gezin voor Bruce waar hij vrijuit kan blaffen, rondlopen, spelen en vooral zichzelf kan zijn.

Bruce heeft ook 1 blauw en 1 bruin oog wat hem zo uniek maakt.

Is gewend van in de dag buiten te zitten, is een klein kindje gewend maar kan nogal bruut zijn, is in orde met zijn vaccins, is gecastreerd, en de adoptanten kunnen ook nog enkele van zijn spullen meekrijgen, bij de adoptie.
Bruce is inmiddels geadopteerd!

Contacteer ons