Er wachten momenteel 3 honden en 13 katten op een nieuwe thuis.

Nanou

golden retriever Vrouwelijk
Nanou is een 3 jaar oude Golden Retriever. Het is een super lieve en rustige hond, een echt knuffelbeest. We hebben nooit problemen gehad met andere honden, nooit agressie getoond naar andere dieren, mensen, kinderen of ouderen toe.
Ze is een beetje lui, slaapt bijna een hele dag door, maar is wel heel enthousiast om te spelen of wandelen. Vraagt niet heel de tijd om aandacht, maar heeft wel graag aanwezigheid rond haar.

Nanou heeft last van epilepsie, dus moet daar elke dag medicatie voor nemen, en sinds enkele maanden is er ook een schildklierprobleem bij haar vastgesteld, waardoor er verschillende lichamelijke problemen bij haar voordeden. Ondertussen heeft ze de juiste medicatie ervoor gekregen, dus deze klachten zijn volledig opgelost, maar dit betekent dus dat ze medicatie voor haar epilepsie en voor haar schildklier moet nemen. Dit komt neer op een kleine 50 euro per maand.

Wandelen ging vroeger heel goed. Het laatste jaar ging dit moeizamer door haar schildklierprobleem, maar door de medicatie zien we hier nu al veel verbetering in. Ze kan waarschijnlijk nog geen kilometers gaan wandelen, maar dit kan langzaam terug opgebouwd worden.

Met de juiste dosering medicatie is haar epilepsie en schildklierprobleem onder controle. Door stress of onvoorziene omstandigheden, kan het voorvallen dat zij nog een epilepsie aanval kan krijgen.

Nanou is de eerste twee jaar van haar leven zindelijk geweest, maar plast sinds een jaar weer af en toe in huis. Volgens de dierenarts is de kans heel groot het schildklierprobleem hier de oorzaak van was. Ondanks de medicatie, is dit nog niet volledig opgelost. We vermoeden dat het voor haar nu na een jaar een gewoonte is geworden om te plassen in huis. Bij een nieuwe thuis, moet dit dus van in het begin goed aangeleerd worden, want we weten dat ze het wel kan.

Ze snuffelt heel graag rond. Ze bijt of krabt niet aan meubels of deuren, maar ze eet al de losse spulletjes op die ze vindt. Het is dus al meer dan eens voorgevallen, dat we een sok in haar uitwerpselen terugvonden.

Nanou verdient een warme thuis, een gastgezin dat haar ziet als een lid van de familie, en dat haar de liefde kan geven dat ze verdient.
Nanou is volledig in orde met haar inentingen, gesteriliseerd en in het bezit van een paspoort.

interesse mail ons voor de vragenlijst Nanou is een uit huis plaatsing
Nanou is inmiddels geadopteerd!

Contacteer ons