Er wachten momenteel 3 honden en 10 katten op een nieuwe thuis.

minou

Europese korthaar Vrouwelijk
Minou is een kattinnetje van 7 jaar jong. Ze is heel lief en enthousiast. Zodra ze je ziet laat ze zich horen en komt ze vragen achter aandacht en aaitjes. Ze laat zich ook gewillig oppakken en blijft enkele minuutjes op je schoot liggen knuffelen. Ze maakt dan van die leuke purr geluidjes en spint oorverdovend luid.

Minou komt van een gezin met jonge kinderen, een hond en een kat. in het opvanggezin reageert ze echter niet zo goed op de aanwezige kat. Minou wordt dus voorlopig niet bij andere katten geplaatst. Ze kon vrij binnen en buiten lopen en zou een hele goede jager zijn.

Minou heeft ene omgevingsallergie waardoor ze regelmatig pilletjes oet nemen en speciale voeding krijgt. Dit is voor haar helemaal geen probleem. Minou eet de pilletjes zo op, als een snoepje. ze moet consequent ontvlooid worden om haar allergie te controleren.

Ze heeft ene volledig bloedonderzoek gehad en is getest op kattenaids en kattenleukemie. Ze is gechipt, ontvlooid en ontwormd. Eens Minou goed aangepast is aan haar omgeving moet ze alleen nog een keer gevaccineerd worden.

Wie geeft deze schat van een poes een nieuwe thuis?

Interesse mail ons voor de vragenlijst
minou is inmiddels geadopteerd!

Contacteer ons