Er wachten momenteel 6 honden en 23 katten op een nieuwe thuis.

Laya

Mix Vrouwelijk
Hallo iedereen,
Maak kennis met Laya. Deze jongedame heeft echte "street-credentials".
Daardoor is het geen katje eum sorry hondje om zonder handschoenen aan te pakken.
Laya heeft zich steeds van haar sterkste kant moeten laten zien.

Dit uit zich in een vrij bezitterig karakter. Wanneer ze iets te pakken heeft (bijvoorbeeld voedsel) dan zal ze dit verdedigen. Ze heeft reeds 'geknipt' als waarschuwing. Ondanks het feit dat Laya eigenlijk een sociale hond is, moet hier toch rekening mee gehouden worden.

Naar andere honden is ze in het begin terughoudend, daarna ontdooit ze wel. Gezien haar bezitterig trekje lijkt het ons veiliger en voor haar ook minder stressvol om haar alleen te plaatsen. Laya heeft ook toxoplasmose gehad een tijd terug. Daardoor heeft ze gevoelige zones op haar lichaam waar ze niet wil worden aangeraakt.

We zijn op zoek naar een nieuwe thuis waar ze echt hond kan zijn.
Dat wil zeggen een plek waar ze niets moet en zich kan terugtrekken om rust te vinden.
Laya houdt immers niet van drukte en luide geluiden.

We weten dat het geen eenvoudige opdracht zal zijn maar mits de juiste begeleiding en een zachte, geduldige baas kan Laya misschien leren dat er meer in het leven bestaat dan je bot te verdedigen.

Stuur ons jouw motivatie met eventuele eerdere ervaringen met minder gemakkelijke honden.
Wij kiezen sowieso een baas die ervaring heeft, signalen kan lezen en weet dat je steeds een stap voor moet zijn om stressvolle situaties te voorkomen eerder dan genezen.


Momenteel verblijft Laya bij onze dierenarts in Drongen.
Laya is een uit huis plaatsing dus wij beslissen hier niks over we helpen alleen mee zoeken naar de match. Interesse mail ons
Contacteer ons

Contacteer ons