Er wachten momenteel 6 honden en 23 katten op een nieuwe thuis.

dora

spaanse windhond Vrouwelijk
Dora is een superlieve hond, die graag van zetelhangen houdt. Voor vreemden heeft ze tijd nodig om naar hun te komen, want meestal als er iemand vreemd is gaat ze haar wegsteken van schrik. Ze kan met andere honden, maar geen dominante honden want dan heeft ze schrik en durft ze haar niet verzetten.

Ze kent een hondenluik en gebruikt dit vlot.

Ze zoekt een thuis met liefst een mooie afgezette tuin aan, want wandelen doet ze graag maar het moet enorm rustig zijn, want anders zou ze zich durven lostrekken en gaan lopen van schrik.

Ze is verzot op eten, met als resultaat als ze de kans heeft dat ze wel dingen durft stelen. Soms als ze zich verveelt durft ze ook wel eens iets stuk bijten, maar dit is dan meestal papier dat ze ergens gevonden heeft of gestolen heeft.

Voor te wandelen gebruiken wij een aangepast gareel voor een windhond (met 3 sluitingen- en een brede halsband voor windhonden) en natuurlijk 2 leibanden.

Spelen en zot doen in de tuin doet ze heel graag en kan ze ook haar dagje mee vullen. En dan als ze moe is of gewoon lui in de zetel gaan vertoeven. In de winter moet ze wel een jasje aan.

Hebt u tijd en geduld om haar te laten wennen aan een nieuwe omgeving en een nieuwe thuis, dan mag u ons zeker contacteren voor de vragenlijst te ontvangen en dan zien we of het een match kan zijn.
dora is inmiddels geadopteerd!

Contacteer ons