Er wachten momenteel 13 honden en 25 katten op een nieuwe thuis.

Ceasar

Mix Argentijnse dog en American stafford Mannelijk
Ceasar is een uit huis plaatsing. Dus gelieve enkel via het contactformulier te reageren want alle informatie die we hebben staat online.
Hallo Ik ben Caesar (Kaizer)

Met veel pijn in het hart moet mijn baasje een nieuwe warme thuis vinden voor me...

Ik ben een kruising van een Amerikaanse Stafford en een Argentijnse hond. Ik word in mei 4 jaar. Ik ben een grote energieke jongen die opzoek is naar een gouden mandje met veel ruimte (tuin is pluspunt) en ook een familietje die genoeg tijd samen met mij wil spenderen.

Momenteel woon ik bij twee katten die echt wel mijn dikke vrienden zijn!

Ik kan omgaan met honden maar dit hangt enorm van de situatie zelf af. Omwille van mijn dominante gedrag (en vroegere ervaring) heb ik het moeilijk met honden die mij willen overheersen, ik voel me dan ook snel aangevallen waardoor ik fel kan reageren.

Ik heb het voornamelijk moeilijk met blaffende honden, grote dominante honden, honden die opdringerig zijn,...

Ik kan wel zonder problemen samen met andere honden wandelen en contact leggen aan de leiband. Enkel zal ik wel enthousiast optreden maar dit minderd naarmate de wandeling.

Ik ben een sociale lieve hond die enorm geniet van aandacht, het liefste speel ik samen met mijn baasje in de weide of ga ik graag lange wandelingen maken. Ik ben een grote knuffelbeer die graag omringt is door zijn familie maar ik zal altijd iemand nodig hebben die cordaat optreed in het geval dat ik soms een beetje koppig kan zijn. Hierbij is ervaring met een grote hond zeker een pluspunt.

Ik kan makkelijk 5 uur alleen thuis blijven zonder bench. Ik heb dit nooit gekend en zal nooit thuis iets afbreken! Met de auto meerijden is ook geen probleem.Wil u mij een warme thuis geven vol liefde? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen!
Zodat er een vragenlijst kan doorgemaild worden.
PS Ceasar verblijft bij zijn eigenaars in Kapellen
Ceasar is inmiddels geadopteerd!

Contacteer ons