Er wachten momenteel 8 honden en 5 katten op een nieuwe thuis.

Theo

Franse bulldog Mannelijk
Theo is een Franse Bulldog die 2 mei 2011 is geboren en dus 7 jaar wordt.
Theo is een hond die gewoon is om in huis te zitten bij ons. In de zomer loopt hij graag eens in de tuin alleen als wij in de tuin zitten. Hij loopt en is graag waar wij zijn.

Hij kan wel een dagje of een halve dag alleen zitten. Hij is perfect zindelijk. Geeft aan dat hij zijn behoefte moet doen door aan de achterdeur te gaan staan. Reageren we niet dan geeft hij een krabje met poot om te zeggen ik wil binnen of buiten.

Hij gaat graag wandelen maar dat moet geen lange wandeling zijn want hij heeft een heel platte neus en na een 20 min is hij tevreden. Hij is zeer enthousiast om te gaan wandelen. Hij is een lieve hond voor volwassenen, in begin bij de ontmoeting springt hij van enthousiasme graag eens op de mensen maar dit gaat na begroeting over.

Hij ligt steeds bij ons in de zetel, doet niets kapot.....hij heeft een bench maar ligt er zelden in en een mandje maar ligt liever naast mensen die hij graag heeft ...s morgens ligt hij op mijn benen of naast me als ik de krant lees.....s avonds ligt hij heel de avond ook naast iemand in de zetel als we naar tv kijken.
Hij is een heel aanhankelijk dier maar bij verschillende mensen direct aangepast. Vroeger ging hij elk jaar bij mijn vader op vakantie en was dat telkens zijn vriend voor 14 dagen. Theo heeft hier een grote tuin en af en toe leeft hij zichzelf eens uit maar hij is even rap terug binnen.
Hij heeft nog nooit in een hok gezeten buiten.

Hij eet s morgens en om 18 uur zijn kleine brokjes droge voeding en vers water.
Theo is nu gecastreerd maar moet wel in een afgesloten tuin zitten. Hij is twee jaar geleden eens ontsnapt door het openstaande hekje en is omvergereden. Hij heeft toen een breuk opgelopen aan zijn bil en we hebben hem laten opereren. Theo is hier volledig van hersteld.

Theo is geen kleine kinderen gewoon en dit zou ik ook niet aanbevelen want wij hebben juist een kleinkind en daar is hij super zenuwachtig van als die komt door gelijk een wolf te huilen. S nachts heeft hij ook al eens een nachtmerrie en huilt hij ook wel eens in zijn slaap maar na een minuut over ....niks aan de hand.

Theo is zeer aanhankelijk. Wil steeds bij mensen zijn. Likt graag. Maar als je af zegt luistert hij wel. Hij wil veel gestreeld worden maar als we zeggen "af" dan stopt hij met aandacht vragen. Hij slaapt veel overdag bij ons.
Wij wonen in een open bebouwing ver van de straat dus dan is hij rustig.
Theo is niet zo rustig bij mijn ouders die vlak aan de straat wonen en waar hij alles kan zien en kan blaffen om te waken. Dus best in een woning waar hij de straat niet kan zien.

Hij krijgt tussendoor NIC NAC jes ....koekjes van de Sint .....
Bijtbenen, varkensoren ......geven we hem niet meer want dat blijft in zijn keel zitten.
Ook een been om zijn tanden te poetsen krijgt hij af en toe maar is op 2 min op ....slikt hij gewoon binnen. Hij krijgt een koekje voor het slapen gaan.
Bij ons slaapt hij in de zetel op een fleece maar hij kan ook perfect in een mand in de keuken slapen die afgesloten is....wij hebben een open ruimte thuis dus niet mogelijk.

Speelgoed heeft hij veel maar hij speelt liefst met een knots van koord om te trekken en niet af te willen geven. Hij heeft hopen popjes en balletjes gehad maar veel interesse in spelen heeft hij nooit gehad.
Hij zit dan wel weer graag achter een stok in de tuin.
+ punten zeer aanhankelijk en lief voor ons .....wil steeds likjes geven
Mensen die houden van een buddy ....hij is enen top buddy ...volgt je overal
Hij is perfect zindelijk
Doet niets kapot .....nooit bijt hij iets stuk

negatieve kantjes
- hij blaft en is kwaad op de bel en de pakjesmannen. Niet dat hij die zou bijten maar die bel zorgt voor veel stress en hij wil heel graag de eerste zijn aan de deur ....eens de deur open is de stress over.
Theo is niet gewoon van mee te gaan naar openbare plaatsen

heb je interesse in theo neem contact met ons op voor onze vragenlijst
Contacteer ons

Contacteer ons