Er wachten momenteel 4 honden en 14 katten op een nieuwe thuis.

Alfredo

Europese korthaar Mannelijk
Alfredo is gedumpt geweest en heeft een lange tijd lopen dolen, tot hij eten kreeg van 1 van onze vrijwilligsters. Na enige dagen niet te zien is hij ziek terug gekomen. Toen heeft ze hem kunnen pakken en is ermee naar de dierenarts geweest na een dikke week in de hospitalisatie te liggen is hij terug vrijgegeven. Hij wou liever binnen in huis van de vrijwilligster gaan ipv buiten te blijven rondlopen, dus zo is hij in de opvang gekomen hij is geschat van 2010. zou wel graag een tuintje hebben waar hij na enige weken in kan vrijlopen. hij moet zich nog aanpassen aan de opvang natuurlijk dus hopelijk vinden we snel een goede ziel die hem een kans wilt geven.
Hij kan in het begin nogal vies kijken en zich wegsteken en afstandelijk zijn, maar als je hem gewoon laat doen en zichzelf laat ontplooien op de manier dat hij wilt dan komt hij na een eindje tegen je benen flossen, knuffels geven en aaitjes vragen. Als het hem tegensteekt laat hij het wel merken.
hij is gechipt, ingeent, getest op aids leucose, gecastreerd, behandeld tegen wormen en vlooien en in het bezit van een paspoort
interesse vul de vragenlijst in https://goo.gl/forms/mvw4JFCp9oE0n6oW2
Contacteer ons

Contacteer ons